Welcome!
You've carried away by a nurul hayaati johari :') Holla there :') ♥
to wwwgenuinebook.blogspot.com/
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last , I hope you brought a raincoat :’D
because here the weather was rainy!


At The Raining Day <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5285312273669891257\x26blogName\x3dRaining+Sky\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://wwwgenuinebook.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://wwwgenuinebook.blogspot.com/\x26vt\x3d-2255397942183650565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited wwwgenuinebook.blogspot.com/. Please do comment before you leave my blog . Harsh word is not allowed !


ShoutMix chat widget




At the Raining Day


if ? --,
Posted on Monday, 7 November 2011 @ 09:40 | 0 comment(s)


Malam yg hening lg dingin (hujan). Aku xpasti ape yg berlaku. ape yg aku tahu. aku kecewe, confuse, sakit hati, geram dan bende2 negatif yg aku dok pikir smpikan aku ase kepala aku berat sgt. arh ssh nk ugkapkan dengan kata2. kalau la dlu aku amik seni boleh la aku luahkan perasaan aku di ketas yg putih lg suci tuh tentang semua bende yang aku rase. terutamanya bile aku rase streess dan tekanan sgt2 kan. Tapi, skrg dunia da advance, da xpyh nk conteng2 ketas da nk lepaskan mara tuh. skrg org smua da gune blog, fb, twiiter untuk luahkan ape yang terbuku dihati. So aku kire bernasib baik sbb ade blog nih. boleh la aku membebel pnjg2. kalau fb mane la boleh taip pnjg2 mcm nih kan. so blog terbaekk la! hehehe^.^ So back to the topic, yg sebenarye aku tengah megalami tekanan perasaan. ( normal lg ok. hehe ) Kalau lah aku nih seorang yg xde perasaan aku x kesah lah kalau org nk suke2 ati wat aku ase sakit hati, sedih, geram, tekanan. nih aku manusia biase jgk. ade sekeping hati yg perlu dijaga. Kalau la aku nih seorang yg pemarah, garang lg berani boleh aku fire balik org yang buat aku mcm nih. tp aku nih bukan seorang yang mcm tu. "im a lover not a fighter"  ^.^. Kalau la aku nih leh jd hulk kan lg bgs. xde la org nk buli aku mcm nih. arh semua ye kalau kan. kalau lah smua nih menjadi kenyataan mmg btol2 buat aku rase "dunia ini ana yg punyaaa. hahahaha "  oklah aku pon nk tdo. hope esok hari bahagia dan tenang untuk aku. bubyyeee ^.^